OPEN STUDIOS - Nyitott irodák - HUNGEXPO

OPEN STUDIOS – Nyitott irodák

A CONSTRUMA hagyományai szerint az építőiparban élen járó gyártók, forgalmazók állítják ki termékeiket és újdonságaikat. A vásárra érkező tervező építészek, statikus, gépész és elektromos mérnökök számára koncentrált módon jelenik meg a szakmai információ, ezért hasznos kilátogatni a standok világába.

A Nyitott stúdiók hagyományteremtő céllal az alkotóműhelyekbe enged bepillantást a szakma képviselői számára, így a párbeszéd kölcsönös lehet, egymást inspiráló együttműködések alakulhatnak ki.

A 33 éve működő RAS (Regionális Alternatív Stúdió) korábban egy dunai vízibuszból átalakított Galériahajón kezdte el pályafutását és ma újra egy elektromos hajó tervet fejleszt a Dunahajók Kft-vel közösen.

Az építész-belsőépítész-gyártó együttműködését hivatott a közös stand bemutatni a skiccektől, a maketteken át a kész termékig. A jövőben tehát a szakmák közötti együttműködés fóruma lehet az OPEN STUDIOS- Nyitott Irodák koncepció, nem titkolt célunk az, hogy a következőkben hasonló irodák innovatív fejlesztéseinek adjon reflektorfényt a CONSTRUMA.

A RAS-DESIGN Kft. standján néhány tervezés alatt lévő, megépült, díjazott villa épületet is bemutatunk és betekintést engedünk a tervek fejlődési stációjába is, kezdeményezve a párbeszédet az energiatudatosan és zöld koncepcióban gondolkodó beruházók, társtervezők és kivitelezők között.