ENERGETIKAI TANÁCSADÁS – MMK - HUNGEXPO

ENERGETIKAI TANÁCSADÁS – MMK

A pavilon, 201H

Ingyenes energetikai tanácsadás szakértő mérnököktől

A Magyar Mérnöki Kamara a Construma / Hungarotherm kiállítás keretein belül térítésmentesen nyújt energiamegtakarítási tanácsokat állampolgároknak és vállalkozóknak egyaránt.

A tanácsadás kiterjed a nyílászárók cseréjétől, a falak szigetelésén és a megújuló energia használatán át a fűtési és elektromos rendszerek kiépítéséig és felújításáig minden beruházásra, amelynek célja az energiamegtakarítás és hatékonyabb energiahasználat. A szolgáltatás igénybevételét javasoljuk az építkezőknek, felújítóknak, ingatlan vásárlóknak, de a vállalkozásoknak is, például a technológiai folyamataik energiahatékonyságának fejlesztésében. Célunk, hogy segítsünk mind a lakossági ügyfeleknek, mind a kis- és középvállalkozásoknak, hogy energiát és pénzt takarítsanak meg. Mindemellett tájékoztatást nyújtunk az aktuálisan elérhető energiahatékonysági pályázatokról.

Az ingyenesen igénybevehető szolgáltatással kapcsolatban további információkat olvashat az alábbi linkre kattintva: https://www.mmk.hu/tanacsadas/

A Magyar Mérnöki Kamara az épületgépészeti, az energetikai és az elektrotechnikai szakmai tagozat szakértőivel kiegészülve tájékoztatást nyújt az energetika területén elért eredményekről, fejlesztésekről. Ismerje meg a korszerű technológiákat, keresse szakértőinket a Magyar Mérnöki Kamara standjánál!